Prowincja: Mandragorat Wandystanu
Imię: Lord Darth
Nazwisko: Kanzler
ID: A0062 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył: 05 Lis 2007 Posty: 398 Skąd: Genose Wanda Stadt
Wysłany: 2008-06-20, 10:16
Guedesie, reklamowanie innych mikronacji w KS jest przestępstwem, poważnym. Angażując się w nią i pisząc o niej narażasz się na utratę tytułów, obywatelstwa, a nawet na banicję... nie życzę Ci tego!
Czy nie lepiej skierować swoje ambicje i wielkie zaangażowanie na Sarmację? Przecież nie musisz działać tylko w Sclavinii, możesz także np. w Baridasie :) Do czego Cię gorąco zachęcam!
Prowincja: Eldorat
Imię: Guedes
Nazwisko: de Lima
ID: A9121 Pomógł: 17 razy Wiek: 21 Dołączył: 27 Kwi 2007 Posty: 5600 Skąd: Nowy Kotwicz
Wysłany: 2008-06-20, 10:26
Nie wiem kto tu widzi reklamę.
Po prostu piszę felietony o różnych mikronacjach, był Trizondal, było o Surmenii
i było o MRL. Nie będzie Przegląd Polityczny ograniczany, bo nikogo nie reklamuję
i wolę pisać o innych mikronacjach w mojej gazecie różne ciekawe felietony niż o nudnym
Baridasie.
Nie będzie żadnej cenzury na Przegląd Polityczny.
Jeszcze raz podkreślam, reklamuję Sclavinię, a felietony piszę we współpracy z wieloma osobami z całego mikroświata, bo to jedna wielka rodzina, będzie felieton także kiedyś o VRP to nie wiem jak to wielu zboleje!
Ja tworzę gazetę piszącą o mikronacjach, a nie tylko piszącą na chwałę Sarmacji.
_________________ Minister Kultury i Promocji Burmistrz Nowego Kotwicza
"Walczyliśmy o Orła, teraz – o koronę dla Niego, hasłem naszym Bóg, Ojczyzna, Honor."
Prowincja: Mandragorat Wandystanu
Imię: Lord Darth
Nazwisko: Kanzler
ID: A0062 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył: 05 Lis 2007 Posty: 398 Skąd: Genose Wanda Stadt
Wysłany: 2008-06-20, 10:31
Guedes! Wybacz, jeśli poczułeś się urażony, ale... piszesz o tym państwie z punktu widzenia aktywnego w nim działacza - to z automatu daje ton zachęcający i reklamowy - musisz zrozumieć jedno- w mikronacjach reklamą innego państwa może być wszystko! Walka o mieszkańców jest ważna.
Co do Twojego bezpieczeństwa -mialem właśnie na myśli to, że tam działasz... a szczerze mówiąc nie powinieneś.
ID: A9121 Pomógł: 17 razy Wiek: 21 Dołączył: 27 Kwi 2007 Posty: 5600 Skąd: Nowy Kotwicz
Wysłany: 2008-06-20, 10:38
Nie działam w żadnej innej mikronacji niż Sclavinia. Felieton został napisany przez Samira El - Guevarę, natomiast ja przejrzałem tylko ten mało znany kraj i dopisałem subiektywną opinię na temat tejże mikronacji.
Podobnie zwiedzam wiele mikronacji. Po drugie spójrzmy obiektywnie, Sarmację wybierze 99% ludzi chcących zarejestrować się, kraj opisany przeze mnie MRL tylko 1% więc nie jest to żadne zagrożenie dla imperium Sarmackiego.
"Walczyliśmy o Orła, teraz – o koronę dla Niego, hasłem naszym Bóg, Ojczyzna, Honor."
Wysłany: 2008-06-20, 10:42
RCA napisał/a:
A to zwracam honor, myślałem, że ten Samar to Ty ;) Tak wyszło mi z podpisu pod artykułem:D
Nie, nie, nie.
W życiu nie zrobiłbym sobie w nicku nazwiska "Guevara".
P.S. Mimo wszystko dzięki za informacje dotyczącą reklamowania mikronacji.
Postaram się na przyszłość budować felietony w taki sposób by nie były nazbyt kontrowersyjne.
Pozdrawiam, Guedes.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum