Imię: Stanisław
Nazwisko: kawaler Gertald Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 1443 Skąd: z RN
Wysłany: 2008-06-11, 12:26
WYdanie bardzo fajne. Dobrze, iż PP powrócił. Teraz chciałem przejść do komentowania materiałów odnoiszących się do mojej osoby
1.Chciałem po raz kolejny poinformować opinię publiczną, że pracuję obecnie nad projektem Ustawy o Uczelniach i tytułach Naukowych, którą przedstawię Ministrowi Oświaty, oraz Prezydentowi, jak nie dziś to jutro.
2.Z przykrością muszę zdementować informacje, jakobym miał zostać nowym Mentorem Sclavińskim. Niestety nie mam na to czasu i mam zamiar całkowicie skoncentrować się na prowadzeniu US, jednakże w pełni wspieram kandydaturę Guedesa bnt de Limy, który na to stanowisko nadawałby się świetnie.
To tyle z mojej strony
_________________ Stanisław bnt. Gertald h.kaganek
Krótkie, ale jak powiedzieli poprzednicy - dobre. Postaraj się umieścić więcej informacji o polityce, jakiś felieton, zbliżają się wybory - dlaczego nie ma typowanych wyników?
Z Przeglądu chciałbym dowiedzieć się, kto ma największe szanse na dostanie się do IP. Co ze sprawą sędziów Sądu Krajowego, którą od czasu do czasu stara się poruszać Robert? Guedes - więcej jadu, więcej jadu, więcej jadu!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum