No właśnie. Właśnie faktów, opinii w Przeglądzie mi brakuje. Subiektywnych felietonów, "pojechania" po kimś Byłoby zdecydowanie ciekawiej. Numer naprawdę niezły
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Mar 2008 Posty: 147 Skąd: Eldorat/Bytom
Wysłany: 2008-04-26, 12:40
Ciekawy numer. Mam tylko jedno pytanie, co do "Planu Rozbudowy Sclavini", przy "Zmianie trybu przyznawanie obywatelstwa". Czy plan ten dotyczy także obywateli, którzy posiadają już obywatelstwo sclavińskie?
Prowincja: Eldorat
Imię: Guedes
Nazwisko: de Lima
ID: A9121 Pomógł: 17 razy Wiek: 21 Dołączył: 27 Kwi 2007 Posty: 5600 Skąd: Nowy Kotwicz
Wysłany: 2008-04-26, 12:48
Daniel Chojnacki napisał/a:
No właśnie. Właśnie faktów, opinii w Przeglądzie mi brakuje. Subiektywnych felietonów, "pojechania" po kimś Byłoby zdecydowanie ciekawiej. Numer naprawdę niezły
Dziękuję za cenne uwagi.
Na pewno wezmę je pod uwagę, chociaż z tą krytyką to ciężka sprawa.
Na terytorium Sclavinii na razie nie mam kogo krytykować, a polityków
Sarmackich nie mam zamiaru atakować, bo jak już wielokrotnie podkreślałem,
nie chcę mieszać się w sprawy wewnątrz sarmackie.
_________________ Minister Kultury i Promocji Burmistrz Nowego Kotwicza
"Walczyliśmy o Orła, teraz – o koronę dla Niego, hasłem naszym Bóg, Ojczyzna, Honor."
Prowincja: Trizondal
ID: A9001 Pomogła: 7 razy Wiek: 14 Dołączyła: 04 Sty 2008 Posty: 2306 Skąd: Gdzieś w v-świecie...
Wysłany: 2008-04-26, 14:54
Cytat:
Na terytorium Sclavinii na razie nie mam kogo krytykować,
Zawsze można napisać felieton pochwalny
A tak w ogóle, to numer bardzo dobry, tylko nieco przeszkadza mi ta przerwa po pierwszym artykule na pół kolumny.
PS. Wiem, czepiam się, ale to zboczenie zawodowe redaktora naczelnego, któremu zawsze każą wolne miejsce czymś wypełnić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum