Panie Robercie, oczywiście zgodze się że pan Iontz jest wielce zasłużony, ale czy nie powinno sie go najpierw spytać czy chce zostać do Alei dodany?? Bo z tego co wiem, to wszyscy mówią "dodac, go, dodać" a Iontz jak juz napisał nie chce byc dodany. Czy nalezy więc dalej drążyć ten temat jeśli nie ma woli bycia dodanym do Alei przez samego prezydenta??
_________________ bsm. Mustafa "Kalashnikov" kaw. Owski h.Roch Szef logistyki, p.o. szefa Sztabu 1. Floty KMW Wielki Ciemny Wspólnoty Kultu Czarnego
Prowincja: Mandragorat Wandystanu
Imię: Lord Darth
Nazwisko: Kanzler
ID: A0062 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył: 05 Lis 2007 Posty: 398 Skąd: Genose Wanda Stadt
Wysłany: 2008-04-07, 16:38
Panie Mustafa - mam poważne wątpliwości czy o to, czy kogoś uznać godnym bycia w AZ należy pytać o zdanie! AZ jest wizytówką Sclavinii i jestem przekonany, że im bogatsza, a jednocześnie najwyższej próby (co gwarantuje m.in właśnie Prezydent Iontz) tym lepiej dla Sclavinii.
Kierowanie się niepoprawnie postrzeganą skromnością to nie cnota.
Imię: Mateusz
Nazwisko: von Lichtenstein-Iontz
ID: A9149 Pomógł: 15 razy Dołączył: 22 Maj 2007 Posty: 3941
Wysłany: 2008-04-07, 16:56
RCA napisał/a:
Kierowanie się niepoprawnie postrzeganą skromnością to nie cnota.
Nie chodzi mi o skromność tylko o charakter tego miejsca. Większość postaci, które do niej należą nie wypowiada się już aktywnie. Można powiedzieć, że sclavińska AZ pełni rolę cmentarza na Skałce w Krakowie .
_________________ (—) szer. Mateusz bar. von Lichtenstein-Iontz h. Sztandar
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Mar 2008 Posty: 147 Skąd: Eldorat/Bytom
Wysłany: 2008-04-08, 14:25
Chciałbym tylko wspomnieć, że strona Filharmonii Sclavińskiej znajduje się teraz pod adresem www.fnrs.blox.pl Wszystkie informacje jakie podał Przegląd Polityczny, pozostają bez zmian.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum